İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM MESAJI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM MESAJI

Değerli Meslektaşlarım, Sayın Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

Yarıyıl tatilinin sona ermesiyle birlikte, yeni bir enerji ve heyecanla 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ikinci dönemine adım atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizle bir araya gelerek, daha fazla öğrenme, gelişme ve başarıya ulaşma hedefimizle dolu bir döneme başlamak, hepimizi umutlandırıyor.

Sevgili Öğrencilerimiz,

İlk dönemde gösterdiğiniz başarıları daha da ileri taşımanız için daha yoğun gayret sarf etmenizi bekliyoruz. Sizler, geleceğimizin teminatı ve ülkemizin en değerli varlıklarısınız. Sürekli gelişim içinde olmak, öğrenmeye açık olmak ve sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmek, sadece sizin kendi geleceğinizi değil, aynı zamanda ülkemizin geleceğini de şekillendirecektir. Her gün yeni bir bilgi edinmek, sizi daha donanımlı bireyler yapacaktır. Bu dönemde, hedeflerinizi belirleyerek kararlılıkla ilerlemenizi, birbirinize destek olmanızı ve her anınızı değerlendirerek başarıya ulaşmanızı temenni ediyorum.

Değerli Meslektaşlarım,

Sizler, ülkemizin geleceğini şekillendirmede kilit bir role sahip olan öğretmenler olarak, öğrencilerimizi en iyi şekilde yönlendirmek ve desteklemek adına büyük bir özveri ile çalışıyorsunuz. Bu kutlu görevinizi başarıyla yerine getirmeniz, genç nesilleri doğru yönlendirmeniz, bizim için gurur verici olmaktadır. Bilgi ve sevgi dolu sınıflarınızla, geleceğimizi aydınlatmaya devam ettiğiniz için teşekkür ederim.

Kıymetli Velilerimiz,

Sizler, çocuklarınızın ilk rehberleri ve en büyük destekçilerisiniz. Eğitim sürecinde onların yanında olmanız, onlara örnek olmanız büyük bir önem taşımaktadır. Evde başlayan eğitim, okuldaki öğrenme sürecini etkileyen önemli bir faktördür. Çocuklarınızın eğitimine aktif olarak katılım göstermek, onların başarılı bireyler olmalarını desteklemeniz büyük bir etki yaratacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin başlamasıyla birlikte, daha başarılı yarınlara doğru ilerlemek için el birliğiyle çalışmaya devam edelim. Her birinize başarılar diler, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.

Murat GÖZÜDOK
İlçe Millî Eğitim Müdürü

Atakent Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No4 Küçükçekmece/İSTANBUL İETT 76O, 98T, 89T, 98, 89 - (212) 395 46 00 / 01 / 02

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.