İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 Ağustos İlçemize Sözleşmeli Öğretmen Olarak Atananlardan İstenecek Belgeler

2019 Ağustos İlçemize Sözleşmeli Öğretmen Olarak Atananlardan İstenecek Belgeler

2019 AĞUSTOS İLÇEMİZE SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN OLARAK ATANANLARDAN İSTECEK EVRAKLAR  

1.  Lisans diploması veya mezuniyet geçici belgesinin aslı veya onaylı örneği,

2.  Orta Öğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans, Pedagojik Formasyon Programı/Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifikası, İlköğretim Sınıf Öğretmenliği ya da İngilizce Öğretmenliği Sertifikası programlarından birini tamamladığına ilişkin belge veya bu belgenin onaylı örneği,

3.  Yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olanların, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca verilen yüksek öğreniminin ve pedagojik formasyon belgesinin yurt içindeki yükseköğretim kurumlarına veya programlarına denklik belgesi,

4.  Son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf (6 adet),

5.  Pedagojik Formasyon Belgesi, 

6.  Mal bildirim formu 1 Adet (Form için tıklayın),

7.  Elektronik başvuru formunun İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü onaylı örneği,

8.  Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 1 Adet,

9.  Sağlık durumu yönünden öğretmenlik görevini yapmasına engel bir durumu olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu,

10.  Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu: 2 adet fotoğraflı ve bilgisayar ortamında doldurulacaktır (Form için tıklayın).

 11. Adli Sicil Kaydı (e-devlet sisteminden barkodlu olarak alınabilir)

İstenilen belgelerle birlikte ataması yapılan aday sözleşmeli öğretmenler Müdürlüğümüze, öncelikle elden veya iadeli taahhütlü posta ile istenilen belgeleri eksiksiz olarak teslim edeceklerdir. Posta ile gönderilen belgelerde gecikme veya kayıp olma durumlarından kişinin kendisi sorumludur. 

Ataması yapılan aday sözleşmeli öğretmenlerin yukarıda belirtilen belgeleri 29 Ağustos 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Evraklarını teslim eden aday sözleşmeli öğretmenlerin güvenlik soruşturmaları sonuçlandıktan sonra Müdürlüğümüze gelerek sözleşme imzalayacaklar ve görevlerine başlayacaklardır.

Atakent Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No4 Küçükçekmece/İSTANBUL İETT 76O, 98T, 89T, 98, 89 - (212) 395 46 00 / 01 / 02

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.