İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının 1. Dönem Değerlendirme toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ Başkanlığında yapıldı.

        İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ Başkanlığında 25.02.2015 Çarşamba günü Saat 14 00 Müdürlüğümüz toplantı Salonu’nda İlçemizdeki tüm Resmi Ana Okulu ve İlkokul Müdürleri ile aşağıda belirtilen gündem maddeleri doğrultusunda bir toplantı yapılmıştır.       2014-2015 Eğitim öğretim yılının Değerlendirilmesi, Öğrenci kayıtları, Nakil İşlemleri, Özel Eğitim Okulları-Özel Eğitim Sınıfları ile ilgili iş ve  işlemler, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri (Kariyer Günleri, TEOG ve LYS Tercihleri, Öğrenci   Rehberlik ve Danışmanlık Faaliyetleri) Ortak Sınavlar, Ders materyallerinin temini, Sınav Sonuçlarının Değerlendirilmesi ve Akademik Başarıyı arttırmaya yönelik çalışmalar (TEOG, LYS Sınavları, vb,) Sosyal ve Kültürel Faaliyetler, Okullarda açılan yetiştirme kursları, Avrupa Birliği Projeleri, TÜBİTAK Projeleri, Beslenme Dostu Okul, Beyaz Bayrak Projesi, Bu Benim Eserim, Öncü Çocuklar ve Diğer Ulusal Projeler İl Genelinde Yürütülen Yazarlar Okullarla Buluşuyor Projesi ve Teknolojik Tasarım Sergisi, Okumaz-yazmaların okur yazar hale getirilmesi, Norm Kadro, Atama ve görevlendirme iş ve işlemleri, Okulların ziyaret edilmesi ve denetlenmesi, Şube Müdürlerinin görev alanları ile ilgili yapacağı değerlendirme, Dilek, temenniler ve kapanış.         Cemal YILMAZ        İlçe Milli Eğitim Müdürü
2014-2015 Eğitim Öğretim yılının 1. Dönem Değerlendirme toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ Başkanlığında yapıldı.

Atakent Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No4 Küçükçekmece/İSTANBUL İETT 76O, 98T, 89T, 98, 89 - (212) 395 46 00 / 01 / 02

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.